A scapat cu viata, ca printr-o minune! Un copac s-a prabusit peste un barbat in fata Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane

Read Time:1 Minute, 22 Second

[ad_1]

Teribil incident joi seară în capitală! Un copac a căzut ca „din senin” peste un bărbat aflat în imediata vecinătate a sediului Jandarmeriei Române. Norocul a făcut ca un jandarm aflat în postul de pază și echipajul de urgență ce deservește Jandarmeria să intervină prompt! Secundele practic, au făcut diferența dintre viață și moarte. Și, dacă se întâmpla altundeva, pe vreo altă stradă sau în vreun parc, până la o intervenție a unui echipaj medical se putea întâmpla o nenorocire…

Precizările Jandarmeriei Capitalei:

„În jurul orei 17.10 , pe strada Jandarmeriei, vis-a-vis de intrarea în Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, un bărbat, de aproximativ 45 de ani, a fost lovit de un arbore căzut.

La fața locului au intervenit de urgență, pentru acordarea primului ajutor jandarmul aflat în postul de pază și un echipaj medical din incinta Jandarmeriei Române.

A fost solicitat sprijinul imediat al structurilor abilitate, SMURD, ISU-BIF, BPR. Totodată, au fost trimise efective suplimentare de jandarmi pentru asigurarea perimetrului.

La ora 17.30 persoana accidentată fusese scoasă de sub copac, fiind preluată de un echipaj SMURD.

S-a acționat pentru îndepărtarea copacului de pe carosabil si reluarea traficului rutier. 

La ora 18.50 traficul rutier a fost reluat.

Vom rămâne în zonă pentru a ne asigura că au fost luate toate măsurile necesare pentru siguranța cetățenilor și a participanților la trafic”.

Sursă foto: realitatea.net

Articolul A scapat cu viata, ca printr-o minune! Un copac s-a prabusit peste un barbat in fata Inspectoratul General al Jandarmeriei Romane apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Premierul, la reuniunea Consiliului National Tripartit pentru Dialog Social. Lesne de ghicit subiectul… principal!
Next post Premierul, la reuniunea Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social. Lesne de ghicit subiectul… principal!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept