A FOST PERICOL URIAS la cativa pasi de Ploiesti: INCENDIU intr-o zona cu rezervoare cu reziduuri petroliere

Read Time:1 Minute, 0 Second

[ad_1]

ISU Prahova a confirmat: câteva bazine în care erau depozitate zeci de tone de reziduuri petroliere au luat foc miercuri seară, 12 octombrie, într-o comună din județul Prahova.

Patru autospeciale de stingere ale ISU Prahova intervin la acest incident major.

Potrivit Biroului de Presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Prahova, incendiul a izbucnit în curtea unui ”operator privat” din arealul localității Albești Paleologu.

 Acolo se află mai multe containere în care sunt depozitate reziduuri petroliere.

Incendiul s-a manifestat pe o suprafață de 80 de metri pătrați, pompierii intervenind cu patru echipaje.

În condițiile date,este de la sine înțeles că pericolul de explozie a fost uriaș, având în vedere că în zona cupricina ar fi montate opt rezervoare de mare capacitate (se estimează că ar fi vorba despre cca 30 de tone de reziduuri).

Nu a fost transmis mesaj de avertizare a populației prin sistemul RO-ALERT.

Foto: ISU Prahova

Articolul A FOST PERICOL URIAS la cativa pasi de Ploiesti: INCENDIU intr-o zona cu rezervoare cu reziduuri petroliere a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ancheta de amploare la Telega! Investigatiile  vizeaza infractiuni de EVAZIUNE FISCALA!
Next post Expozitia „Serbarile Incoronarii”, la Muzeul National Cotroceni 100 de ani de la festivitatile de la Alba Iulia si Bucuresti
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept