imobiliare-zona-nord-bcuresti

7 motive pentru care expatii din Bucuresti aleg zona de nord a orasului

Read Time:5 Minute, 14 Second

Iata câteva dintre motivele pentru care expații aleg să se mute în zona de nord a Bucureștiului.

Există mai multe motive pentru care expații din București aleg să se mute în zona de nord a orașului. Iată câteva dintre aceste motive:

Zona de nord a Bucureștiului este cunoscută pentru a fi o zonă rezidențială exclusivistă, cu multe case și vile frumoase, dar și cu apartamente moderne și spațioase. Astfel, mulți expați aleg să locuiască în această zonă datorită calității înalte a locuințelor și a stilului de viață pe care îl oferă spune Lucian managerul General al agentiei imobiliare din Bucuresti specializata pe zona de nord https://www.bucharestrealestate.ro .

Infrastructura din zona de nord a Bucureștiului este excelentă, cu multe școli internaționale, clinici medicale și centre comerciale. Aceste facilități fac ca zona de nord să fie o destinație atractivă pentru expați care caută un stil de viață confortabil și acces la servicii de calitate. Mai multe stiri despre zona de nord aici.

Zona de nord a Bucureștiului este considerată a fi una dintre cele mai sigure zone din oraș, cu o rată scăzută a criminalității și cu multe cartiere închise cu paze private. Acest lucru face ca zona să fie atractivă pentru familiile cu copii mici.

De asemenea, mulți expați aleg să se mute în zona de nord a Bucureștiului datorită faptului că este situată aproape de aeroportul internațional Henri Coandă. Această proximitate face că zona să fie o destinație atractivă pentru expați care călătoresc frecvent.

Cu toate acestea, fiecare persoană are propriile preferințe și criterii de selecție, iar acestea pot varia în funcție de situație și nevoi.

Unde poti face sport in zona de nord a Bucurestiului ca si expat?
Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile populare pentru a face sport în zona de nord a Bucureștiului. Există multe alte opțiuni disponibile în funcție de preferințele tale, cum ar fi yoga, pilates, boxul, arte marțiale etc.

În zona de nord a Bucureștiului există mai multe opțiuni pentru a face sport, astfel încât poți alege cea mai potrivită opțiune în funcție de preferințele tale. Iată câteva opțiuni populare:

Parcul Herastrau – Este cel mai mare parc din București și oferă o gamă largă de opțiuni pentru a face sport, inclusiv piste de alergare, terenuri de fotbal, terenuri de tenis, terenuri de baschet, terenuri de volei, precum și zone pentru ciclism și plimbări cu rolele.

World Class – Este o rețea de săli de fitness din București și are mai multe locații în zona de nord, inclusiv în Băneasa Shopping City, Promenada Mall și Pipera Plaza. World Class oferă o gamă largă de echipamente de fitness, clase de grup și antrenori personali.

GymBeam – Este o sală de fitness situată în nordul Bucureștiului, în apropierea stației de metrou Aurel Vlaicu. Această sală de fitness oferă echipamente de ultimă generație și antrenori personali.

Clubul Sportiv Steaua – Este o opțiune populară pentru cei care doresc să practice sporturi de echipă, cum ar fi fotbalul, handbalul sau baschetul. Clubul are propriile sale facilități sportive în București și oferă antrenamente pentru toate vârstele.

Jolie Ville – Este o zonă de agrement situată în nordul Bucureștiului, care oferă o gamă largă de opțiuni de sport, inclusiv terenuri de tenis, terenuri de fotbal, terenuri de volei și o piscină.

Acestea sunt doar câteva dintre opțiunile populare pentru a face sport în zona de nord a Bucureștiului. Există multe alte opțiuni disponibile în funcție de preferințele tale, cum ar fi yoga, pilates, boxul, arte marțiale etc.

Ce cluburi sportive isi desfasora activitatea in zona de nord a Bucurestiului ?
Iata câteva exemple de cluburi sportive din zona de nord a Bucureștiului, pentru expati, existând multe alte opțiuni disponibile în funcție de preferințele tale.

În zona de nord a Bucureștiului există o varietate de cluburi sportive care își desfășoară activitatea. Iată câteva exemple:

Clubul Sportiv Steaua – Este unul dintre cele mai cunoscute cluburi sportive din România și are facilități sportive în mai multe locații din București, inclusiv în zona de nord. Clubul oferă antrenamente pentru o gamă largă de sporturi de echipă, inclusiv fotbal, handbal, baschet și volei.

Clubul Sportiv Dinamo – Este un alt club sportiv de tradiție din România, cu o lungă istorie în fotbal, atletism, box și alte sporturi de echipă și individuale. Clubul are facilități sportive în zona de nord a Bucureștiului, unde se pot desfășura antrenamente și competiții.

Clubul Sportiv Municipal București – Este clubul sportiv al Primăriei București și are o gamă largă de sporturi disponibile, inclusiv fotbal, baschet, handbal, tenis, natație și altele. Clubul are mai multe facilități sportive în toată Bucureștiul, inclusiv în zona de nord.

Cluburile sportive private – Există și mai multe cluburi sportive private care își desfășoară activitatea în zona de nord a Bucureștiului, oferind antrenamente și competiții într-o varietate de sporturi, inclusiv fitness, culturism, box, arte marțiale și altele.

Ce activitati sociale poti face in zona de nord a Bucurestiului?
Iata câteva dintre activitățile sociale și culturale pe care le poți face în zona de nord a Bucureștiului.

În zona de nord a Bucureștiului există o varietate de activități sociale și culturale de care te poți bucura. Iată câteva dintre acestea:

Vizite la muzee și galerii de artă – În zona de nord a Bucureștiului se găsesc diverse muzee și galerii de artă, cum ar fi Muzeul Național de Artă Contemporană sau Muzeul Satului din București, unde poți admira opere de artă și expoziții fascinante.

Participarea la evenimente culturale – Zona de nord a Bucureștiului găzduiește frecvent evenimente culturale, precum concerte, spectacole de teatru sau festivaluri. De exemplu, Filarmonica George Enescu se află în această zonă și organizează diverse evenimente culturale.

Activități sportive – În zona de nord a Bucureștiului se găsesc numeroase cluburi sportive și facilități de recreere, unde poți practica diverse activități, cum ar fi tenis, fitness, înot sau ciclism.

Mese cu prietenii – Există o mulțime de cafenele, restaurante și baruri în zona de nord a Bucureștiului, unde poți să ieși cu prietenii sau familia la o masă delicioasă sau să savurezi o băutură răcoritoare.

Participarea la evenimente pentru comunitate – În zona de nord a Bucureștiului se organizează adesea evenimente pentru comunitate, cum ar fi festivaluri gastronomice sau târguri de produse locale, unde poți socializa și întâlni oameni noi. Desigur, există multe altele, așa că nu ezita să explorezi zona și să descoperi ceea ce te interesează cel mai mult.

Happy
Happy
100 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Gala Mihai Nesu: Meci caritabil intre România AFAN All Stars și FIFPro Europe, la Bucuresti
Next post 6 noi turnee de tenis ITF si unul WTA vor fi organizate de Fundatia Tiriac in 2023
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept