6 avantaje pe care le ai odată cu achiziționarea unui smart TV (P)

Read Time:3 Minute, 25 Second

[ad_1]

Tehnologia a pătruns în cele mai îndepărtate colțuri ale lumii. Astăzi, televizorul este un accesoriu nelipsit din locuințele de pretutindeni. Un smart TV, în living, este unul dintre gadgeturile momentului, fără de care nu putem vorbi de divertisment și informare în propria casă. Cu un card de cumpărături ai posibilitatea să faci achiziții avantajoase, cu plăți în rate.

Creșterea prețurilor și serviciilor din toate domeniile de activitate îi îndeamnă pe mulți consumatori să facă achiziții care să îi ajute să economisească, dar și să păstreze confortul în propria locuință. Înlocuirea televizorului vechi cu unul nou, un smart TV, poate fi o investiție care să îți aducă numeroase avantaje, pe termen lung.

1. Achiziții în rate

Te-ai gândit să cumperi un smart TV și nu ai toți banii necesari pentru o astfel de achiziție? Poți să alegi o variantă care să îți acopere această nevoie. Poți să aplici online pentru a obține cardul de cumpărături CardAvantaj. Verifică cerințele de eligibilitate pentru acordarea cardului și descoperă condițiile pentru cumpărături cu plata în rate.

Cu un astfel de card ai posibilitatea să plătești în rate lunare, fără dobândă, dacă achiziționezi produse din magazinele partenere. Lista avantajelor nu se oprește aici. Ai zero lei taxă de emitere a cardului, o perioadă de grație de până la 45 de zile în care nu se percepe dobândă pentru tranzacțiile comerciale, inclusiv în sistemul de rate, precum și perioadă de creditare nelimitată, cu condiția efectuării rambursării lunare a sumei minime de plată.

2. Alegeri deștepte

Când nu ești nevoit să plătești totul într-o singură tranșă poți achiziționa un produs de calitate, de top, cu o diagonală potrivită camerei în care va fi utilizat. Verifică specificațiile tehnice înainte de a te decide și plătește cu cardul de cumpărături în rate, fără dobândă.

Poți achiziționa astfel un produs smart, dintr-o clasă energetică superioară, pentru a economisi inteligent. Pe termen lung, investiția este mai mult decât eficientă pentru bugetul familiei.

3. Achiziție online sau din magazinele fizice

Tu alegi în ce condiții faci cumpărăturile, online, la orice oră din zi sau noapte, sau direct în magazinele fizice. Poți face documentarea online și apoi să vezi și la fața locului modelul preferat, înainte de a plăti. La fel de bine poți face plata online cu cardul de cumpărături. Verifică numărul ratelor și suma de plată lunar, pentru a te asigura că poți rambursa banii.

4. Bonus la tranzacție

Plata unui smart TV cu un card de cumpărături în rate, fără dobândă, îți aduce bonus la tranzacție, suma care reintră în contul tău va putea fi folosită pentru o viitoare achiziție de produse sau servicii.

5. Oferte pe toate gusturile

Magazinele de electronice și electrocasnice, atât cele online, cât și cele fizice au periodic oferte la produsele aflate la vânzare. Cu un card cu plata în rate poți identifica oferta avantajoasă pentru tine, din punct de vedere financiar, fără a renunța la smart TV-ul de ultimă generație.

Verifică și campaniile aflate în derulare pentru a descoperi cea mai bună ofertă pentru tine.

6. Acces nelimitat la informații și divertisment

Achiziționarea unui smart TV îți oferă posibilitatea de a fi conectat la o multitudine de surse de informare și de divertisment. Pe lângă claritatea imaginii și posibilitatea de a folosi aplicații diverse, ai conectivitate nelimitată la internet, dar și ocazia de a lega la smart TV numeroase periferice. Există tastaturi wireless pe care le poți folosi pentru a trimite e-mail.

Ai servicii de muzică și video streaming, camere video pentru videoconferințe, dar și jocuri pentru distracție în familie.

Odată cu achiziționarea unui smart TV, cu un card de credit cu plata în rate fără dobândă, ai primit deja un bonus pentru tranzacție, pe care îl poți utiliza la viitoarele cumpărături. Descoperă cât de folositor este un astfel de card, pentru a putea să te bucuri de oferte avantajoase, ce răspund nevoilor tale specifice.

Articolul 6 avantaje pe care le ai odată cu achiziționarea unui smart TV (P) a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Vrei să lucrezi în aviație? 5 cele mai căutate meserii (P)
Next post Incendiu de anvergura in Sectorul 1! Ce transmite Clotilde Armand?
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept