47 de absolventi ai Scolilor de Agenti de Politie au fost incadrati la IPJ Prahova

Read Time:55 Second

[ad_1]

Astăzi, 31 octombrie 2022, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 47 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție, promoția octombrie 2022.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată la nivelul județului Prahova, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Specializările în care vor profesa noii polițiști sunt ordine publică, rutieră și investigații criminale, 30 de polițiști urmand sa isi desfășoare activitatea în mediul urban și 17 în mediul rural.

Timp de 6 luni, fiecare dintre ei se va afla sub îndrumarea unui tutore, un polițist cu experiență care îi va îndruma în primele activități din debutul carierei lor.

Conducerea Inspectoratului le urează tinerilor mult succes în activitate și îi asigură de tot sprijinul în ceea ce privește îndeplinirea atribuțiilor!

Articolul 47 de absolventi ai Scolilor de Agenti de Politie au fost incadrati la IPJ Prahova a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 2 infecții ale unghiilor și ce poți face pentru a le preveni (P)
Next post Investitii de 44,5 milioane de euro in spitalele din Bucuresti
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept