400.000 de euro pentru panouri fotovoltaice la bazele FRF de la Mogosoaia si Buftea

Read Time:42 Second

[ad_1]

Comitetul Executiv al Federatiei Romane de Fotbal a aprobat, vineri, 3 martie 2023, cu unanimitate de voturi, încheierea contractului de achiziţie şi montaj sisteme fotovoltaice la sediul federaţiei şi la bazele din Mogoşoaia şi Buftea.

“Astăzi am aprobat o investiţie de aproximativ 400.000 de euro pentru montarea unui sistem de panouri fotovoltaice la clădirea centrală a federaţiei precum şi la cele două baze sportive pe care le administrăm la Mogoşoaia şi Buftea. Pasul următor este aplicăm pentru o certificare de management de mediu ISO 14001. Noi şi federaţia portugheză vom fi primele două federaţii de fotbal din Europa cu un asemenea certificat”, a declarat preşedintele FRF, Răzvan Burleanu.

Articolul 400.000 de euro pentru panouri fotovoltaice la bazele FRF de la Mogosoaia si Buftea apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post O Abordare Superioară a Refinanțării Creditului cu Elitium Expert Credit: Soluții Eficiente, Sediul în Ploiești și Rezolvarea Rapidă a Situațiilor Complexe
Next post O Transformare Financiară Puternică: Refinanțarea Creditului Ipotecar cu Elitium Expert Credit în Ploiești
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept