38 de autoturisme avariate in Bucuresti din pricina viscolului

Read Time:44 Second

[ad_1]

Echipajele de urgență din Bucureşti-Ilfov au intervenit, pe durata codului galben, pentru îndepărtarea mai multor copaci sau elemente de construcţie, toate prinse în „deranjul” provocal de viscol și de căderile abundente de zăpadă. Potrivit informațiilor oficiale, în total, în București, au fost avariate 38 de autoturisme.

”Ca urmare a fenomenelor meteo, în perioada 27.01.2023, ora 10:00 – 28.01.2023, ora 05:00, pe perioada codului galben, ISU B-IF a gestionat 59 de intervenţii ( 51 în Bucureşti şi 8 în Ilfov)”, au transmis, sâmbătă, 28 ianuarie, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov. Echipele au intervenit pentru îndepărtarea a 49 de copaci, 4 elememte de construcţie, 4 stâlpi, un panou publicitar căzut şi o inundaţie la o curte.

Articolul 38 de autoturisme avariate in Bucuresti din pricina viscolului apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Giurgiuvenii au creierul in alta forma?! Oras fara „aere” de metropola, port la Dunare, la „marginea” tarii! Acolo e ALTCEVA! Ca e diferenta intre „ceva” si „altceva”
Next post STARE DE ALERTA in Vrancea! In Buzau, in lupta cu viscolul se implica militarii!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept