31 de miliarde de euro pentru modernizarea Romaniei! Cum vor fi folositi banii?

Read Time:43 Second

[ad_1]

România va beneficia de încă 31 de miliarde de euro pentru modernizarea țării, prin Politica de Coeziune. Aceste fonduri se adaugă celor aproximativ 30 de miliarde de euro pe care le putem accesa prin PNRR.

„Am participat, astăzi, la ceremonia de semnare a Acordului de Parteneriat 2021-2027, alături de Comisarul European pentru Coeziune și Reforme, Elisa Ferreira și de ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Marcel Boloș.

Avem, astfel, încă o oportunitate majoră de finanțare pentru proiecte de infrastructură de transport și din domenii esențiale, precum sănătate, dezvoltare durabilă, dezvoltare inteligentă și digitalizare, precum și pentru programe de educație, locuri de muncă, incluziune și demnitate socială”, adeclarat miercuri premierul Nicolae-Ionel Ciucă.

Articolul 31 de miliarde de euro pentru modernizarea Romaniei! Cum vor fi folositi banii? apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Ploiesti, 21 octombrie: Conferinta ROJAZZ 50+3, cu oaspeti din patria Jazz-ului, de peste ocean
Next post Avioane ale MApN alimentate cu combustibil neconform. Procurorii DIICOT fac cercetari
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept