3 lucruri pe care TREBUIE să le încerci în 2023 (P)

Read Time:2 Minute, 20 Second

[ad_1]

Se spune că în fiecare an ar trebui să îți propui un obiectiv măreț, iar toate activitățile pe care le faci să se concentreze în jurul acestui obiectiv. Noi îți propunem ca în 2023 să ai mai mult curaj, să ieși mai mult din zona de confort și să îți testezi limitele cât mai des. Vei începe să te redescoperi, să afli că de fapt îți plac unele din lucrurile de care te-ai ferit până acum, și vei lucra la conturarea celei mai bune versiuni ale tale – una neînfricată, gata să doboare orice obstacol apare în cale. Iată câteva activități pe care ar fi bine să le incluzi pe lista ta de 2023:

Bucură-te de activități de unul singur

Scoate-te la masă din când în când și bucură-te de mâncarea preferată, mergi la film sau la teatru singur, vizitează muzee – fă cu listă cu Bucuresti obiective turistice pe care nu le-ai bifat până acum, ieși la o cafea, etc. Nu este o situație confortabilă, să ieși de unul singur în diverse locuri, însă te asigurăm că din momentul în care vei începe să te bucuri de o astfel de activitate, fericirea ta nu va mai depinde de nimeni.

Bucură-te de o experiență plină de adrenalină în aer

Ce părere ai despre acele plimbari cu balonul cu aer cald sau de săriturile cu parașuta? Dacă ai rău de înălțime, o astfel de activitate îți va testa limitele în cel mai extrem mod, însă dacă reușești să treci peste acest obstacol, vei descoperi că totul este în mintea ta. Îți recomandăm să începi cu o experiență care îți dă un sentiment de siguranță mai mare, cum ar fi o plimbare cu un avion mai mic sau cu balonul cu aer cald, și ulterior să ajungi la experiența intensă de a sări cu parașuta.

Relaxează-te mai mult

Propune-ți ca în anul 2023 să îți oferi mai mult timp pentru tine, să te relaxezi și să iei pauze mai dese. În perioadele mai stresante, relaxează-te cu o zi la SPA, la shopping sau făcând orice alte activități plăcute. Mai ia-ți o zi liberă din când în când și stai în pat, citește sau fă o baie lungă și relaxantă. Ai nevoie de relaxare, așa că, ia o pauză atunci când simți că trebuie să îți reîncarci bateriile. Nu degeaba există zicala ”Pauzele mici și dese, cheia marilor succese.”. Vei vedea că acest lucru va influența nu doar bunăstarea ta, ci și productivitatea la locul de muncă.

Tu ai o listă cu lucruri pe care vrei să le bifezi în 2023?

Articolul 3 lucruri pe care TREBUIE să le încerci în 2023 (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post 3 lucruri de care să ții cont atunci când îți cauți un nou loc de muncă (P)
Next post Cum îți va influența somnul de calitate viața de zi cu zi (P)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept