3 lucruri de care să ții cont atunci când îți cauți un nou loc de muncă (P)

Read Time:2 Minute, 28 Second

[ad_1]

Ești nemulțumit de actualul loc de muncă? Nu te mai înțelegi cu șeful sau simți că te plafonezi și ca te-ai oprit din evoluție, având mereu aceleași sarcini. Sau poate îți dorești să câștigi mai mult sau să lucrezi într-un mediu mai puțin stresant. Oricare ar fi situația ta, dacă ai în plan să îți găsești un nou job, găsești mai jos cele mai importante trei aspecte pe care să le ai în vedere.

Contractul actual de muncă

Primul aspect, care nu este deloc de neglijat, este să cunoști condițiile contractului de muncă de la actualul tău angajator. Așa că îți recomandăm să recitești cu atenție documentele pe care le-ai semnat la angajare și actele adiționale aferente.

Este de recomandat ai pregătit câte un model demisie pentru fiecare dintre cele două variante existente.Tocmai de aceea, o secțiune importantă de urmărit aici sunt condițiile în care tu poți pleca, ce drepturi și ce obligații ai în acest caz și dacă există sau nu o perioadă de preaviz obligatorie și cât durează aceasta.

Verifică oportunitățile de pe piață

După ce ai trecut de primul pas, ești pregătit să cauți online printre ofertele de muncă existente. Atunci când accesezi un site locuri de munca, primul pas este să-ți construiești un CV corespunzător, care să reflecte într-un mod real experiența, studiile și abilitățile pe care le deții.

Asigură-te că știi ce vrei înainte să navighezi printre sute de posturi disponibile și aplică doar dacă ai înțeles în întregime conținutul anunțului. Odată ce și te-ai asigurat că tu îndeplinești cerințele cerute și că jobul este cu adevărat ceea ce îți dorești pentru viitorul carierei tale, poți aplica.

Fă-ți un plan și ține-te de el

Este posibil ca această călătorie către noul tău loc de muncă ideal să nu fie una ușoară. Tocmai de aceea, ceea ce ar trebui să faci este să nu te dai bătut și să te ții de ceea ce ți-ai propus.

Acest lucru înseamnă că dacă tu ai în minte jobul ideal, știi ce salariu îți dorești, pentru ce tip de companie ai vrea să lucrezi și ce beneficii aștepți de la viitorul tău angajator, nu trebuie să accepți nimic mai puțin față de așteptările tale. Chiar dacă este posibil să te lovești de multe refuzuri, ai încredere că atâta timp cât ești sigur de calitatea muncii pe care o poți livra, la momentul potrivit îți vei găsi jobul ideal.

Așadar, să-ți găsești un nou loc de muncă poate fi provocator pentru că te scoate din zona de confort și este de un efort din partea ta. Dar, dacă ții cont de lucrurile de mai sus și ești determinat în decizia ta, cu siguranță vei reuși.

Articolul 3 lucruri de care să ții cont atunci când îți cauți un nou loc de muncă (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post UPDATE: Turda, ALTFEL decat la Ploiesti! Somn usor, ploiesteni, sa nu vi se-aplece de-atata cultura!
Next post 3 lucruri pe care TREBUIE să le încerci în 2023 (P)
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept