24-25 noiembrie – Tur de vizite in judet realizat de CCI Prahova in colaborare cu CCIFER

Read Time:55 Second

[ad_1]

Camera de Comert si Industrie Prahova, in parteneriat cu Camera de Comert Franceza in Romania (CCIFER Bucuresti), a organizat joi, 24 noiembrie 2022, un tur de vizite la firme din Prahova, la care au participat reprezentanti ai companiilor membre si conducerii CCIFER, care au fost interesati sa cunoasca pulsul antreprenorial si potential economic din judetul nostru.

Oaspetii au vizitat noua investitie a companiei OSL – Oil Services Limited (producator de utlaj petrolier) unde au fost insotiti si de Dl. Aurelian Gogulescu, Presedintele CCI Prahova, precum si compania ROCKWOOL (produse din vata minerala bazaltica).

De asemenea, au fost primiti de conducerea Parcului Industrial PWP- Alinso Group, locatia unde cele doua firme vizitate isi desfasoara activitatea.

Ziua de vineri este rezervata vizitarii firmelor Michelin, Gonzales Mecanica de Precizie si Cellutec precum si unei intalniri de lucru la Universitatea de Petrol si Gaze din Ploiesti.

Articolul 24-25 noiembrie – Tur de vizite in judet realizat de CCI Prahova in colaborare cu CCIFER a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Compania 24 Ianuarie Ploiesti, la centenar. Presedintele CCI Prahova a inmanat o placheta aniversara
Next post Vehicul electric pentru persoanele cu mobilitate redusa, in teste pe Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept