FOTO. Flori, lacrimi şi emoţii la Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”

0

La ultima partidă pe teren propriu din această stagiune, cele patru jucătoare care se vor despărţi de HC Zalău au fost aplaudate la scenă deschisă de către fani şi toate au primit buchete de flori din partea conducerii


Meciul de duminică cu Minaur Baia Mare a însemnat mai mult decât un joc de campionat. Pe semicerc s-au aflat ocupantele locurilor 7, respectiv 8, dar cu toate acestea, jocul a fost urmărit cu interes din tribune, atât de către fanii şi susţinătorii lui HC Zalău, cât şi de către suporterii maramureşeni, care au venit într-un număr ridicat la acest derby zonal.

Fiind şi ultima partidă în faţa propriilor fani, HC Zalău a ţinut neapărat să câştige această confruntare şi a reuşit acest lucru, chiar dacă Minaur a început mai bine şi în primele 20 de minute a condus de mai multe ori. Până la urmă, echipa condusă de Gheorghe Tadici şi-a revenit la timp şi în final a câştigat cu 33 – 28, obţinând a 10-a victorie din acest campionat.

Meciul cu Baia Mare a avut şi memente emoţionante, atât la început, cât şi la final, iar în prim plan au fost cele patru handbaliste care la finalul acestui sezon se despart de HC Zalău. Este vorba de Paula Teodorescu, Valentina Panici, Raluca Irimia şi Roxana Szollosi, pentru care fanii au pregătit şi o mică coregrafie.

Chiar la începutul jocului, în tribune au fost afişate două bannere, dintre care unul a fost pentru “căpitanul” Valentina Panici.

“Cu dăruire şi devotament mereu ai intrat pe teren, Vali Panici, pentru noi rămâi căpitanul etern”, a fost mesajul pentru căpitanul de la HC Zalău, în timp ce celălalt banner a fost cu un mesaj de mulţumire pentru toate cele patru jucătoare care după meciul de la Braşov se vor despărţi de formaţia zălăuană. “Succese şi înfrângeri am trăit împreună, pentru tot ce aţi făcut la Zalău vă dorim o viaţă bună”, a fost mesajul fanilor.

După terminarea partidei, cele patru…

Continuarea aici

Leave A Reply

Your email address will not be published.