Valeriu Răchită (ACS Poli): ”Este o situație delicată și acum totul probabil se va schimba”. Energeticianul, fără succes afară în Liga 2 dar neînvinsă pe ”Dan Păltinișanu” și ”Știința”

0

Învingătoare de 3 ori în cele 5 meciuri găzduite pe ”Electrica” în sezonul de primăvară din 2019, și în care a înscris de fiecare dată, ACS Poli nădăjduiește să câștige și pentru a treia oară consecutiv pe teren propriu, cu ocazia vizitei unei nou-promovate care încă nu s-a impus în deplasare în Liga 2 și care miercuri ar rotunji 5 luni de când nu a mai simțit gustul succesului, motiv pentru care a învestit săptămâna aceasta un nou antrenor, în persoana lui Viorel Tănase. Alb-violeții penultim clasați înaintea ultimelor 8 etape din retur joacă sâmbătă de la ora 11 cu ACS Energeticianul, deținătoare a 11 puncte în plus față de bănățeni, iar partida va fi difuzată de Sporttim sub forma comentariului text în direct. Până atunci însă, spusele antrenorului gazdelor, Valeriu Răchită…    

ACS Poli aborda noul an cu un deficit de 12 puncte față de formația de pe ultimul loc salvator, 15, ocupat peste iarnă de nou-promovata CS Aerostar Bacău, handicap micșorat din primul foc, victoria cu 1-0 contra Ripensiei comprimând la 11 acea diferență, după etapa a XXII-a în urma celor de la Metaloglobus. Au mai trecut însă alte 8 runde de la acel succes repurtat pe ”Electrica” iar deficitul a rămas tot de 11 puncte, la ora actuală față de nou-promovatele ACS Energeticianul și Farul, ”violeții” jucând deja tur-retur cu constănțenii.   

Cu toate acestea, timișorenii nu cedează, trăgând cât timp mai au șanse matematice și teoretice de supraviețuire, care s-ar putea menține, fie și la cote reduse, în cazul în care vor înregistra și în continuare măcar bilanțul echilibrat de până acum în noul an 2019, cu câte 3 victorii, remize respectiv înfrângeri, precum și câte 9 goluri, marcate respectiv încasate.

Dar iată ce a spus antrenorul Răchită înaintea partidei din etapa a XXXI-a, arbitrată de Marius Omuț din Satu Mare, asistat de băimărenii Lucaci și Soponar, rezervă…

Continuarea aici

Leave A Reply

Your email address will not be published.