Ianis Hagi pleacă de la Viitorul. Sevilla, cea mai probabilă destinație

0

Gică Hagi a confirmat că Ianis Hagi, 20 de ani, are mai multe oferte din campionatele importante ale Europei. ”Regele” a dezvăluit că fiul său va pleca de la Viitorul în vară.

”E adevărat că Ianis are oferte din Spania, din Italia, din Germania, din Belgia. E curtat, e foarte curtat. Va fi foarte greu să îl țin din vară. Dacă ne mișcăm mai bine, poate avea și din Olanda. Mai avem o lună jumătate. E de văzut.

Depinde cât de repede se vor mișca cluburile care vor să îl ia. Eu zic că pleacă. Spania i s-ar potrivi cel mai bine. E un campionat interesant. Un fotbalist bun însă trebuie să se adapteze la orice echipă.

Ianis a fost cumpărat înapoi de la Fiorentina cu două milioane și 30 la sută dintr-un eventual transfer. S-a întors la echipa care l-a format și a devenit cel mai bun jucător. Vă dați seama că aveau încredere în valoarea lui dacă au păstrat un astfel de procent”, a declarat Gică Hagi, Digi Sport.

Sevilla e cea mai probabilă destinație a jucătorului Viitorului.

VIDEO / Fotbaliștii de la Viitorul și-au făcut de cap în vestiar. Ianis Hagi și colegii lui au dansat de mama focului, după ce au bătut FCSB

Post-ul Ianis Hagi pleacă de la Viitorul. Sevilla, cea mai probabilă destinație apare prima dată în Libertatea.ro.

Continuarea aici

Leave A Reply

Your email address will not be published.