Ce ținute sexy și elegante au ales să poarte fetele din echipa de Fed Cup a României în Franța

0

Echipa de Fed Cup a României a participat la dineul oficial organizat la Rouen, iar fetele au ales să poarte rochii identice, negre, elegante și foarte sexy.

Simona Halep (2 WTA), Irina Begu (83 WTA), Mihaela Buzărnescu (30 WTA), Raluca Olaru (34 WTA la dublu) și Monica Niculescu (132 WTA) au purtat rochii negre, scurte cu mâneci lungi și umeri înalți.

 

Vezi această postare pe Instagram

 
Fed cup ! #alwaysinmyheart❤️ 📸 @agovision @cristinahutu
O postare distribuită de Simona Halep (@simonahalep) pe Apr 18, 2019 at 12:46 PDT

Ținutele, clasice, dar și sexy în același timp, le-au pus în valoare trupurile bine lucrate în sala de antrenament.

Alături de ele la petrecere au participat Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al României, antrenoarea Alina Tecșor, dar și staff-ul tehnic care le ajută să se pregătească în timpul deplasării în Franța.

Echipa Franței a ales să poarte la dineul oficial rochii roșii.

România va juca în semifinalele Fed Cup împotriva echipei Franţei, în deplasare, 20-21 aprilie, la Rouen, pe zgură. România n-a câștigat niciodată trofeul care recompensează ”naționalele” de tenis.

Citește și: Carmen Dan, reacție vehementă la adresa judecătoarei care a ironizat, criticat și acuzat o femeie agresată de soț. „Mă simt umilită ca ministru și ca femeie”

 

Post-ul Ce ținute sexy și elegante au ales să poarte fetele din echipa de Fed Cup a României în Franța apare prima dată în Libertatea.ro.

Continuarea aici

Leave A Reply

Your email address will not be published.