Redresată înaintea pauzei, Poli se desprinde clar

0

Începutul a fost mai greu în primul meci acasă din play-off, numai Marjanovic înscriind în primele 10 minute, o dată de la 7 metri, pe când AHC Dunărea Călărași de 6 ori, dar odată ce SCM Politehnica a marcat de 4 ori în 5 minute pentru a prelua în premieră conducerea, din minutul 22, nici n-a mai privit înapoi. Din contră, s-a desprins și la 7 goluri, avantaj deținut de 4 ori în triumful fără Marius Sadoveac, lovit: 31-26, la pauză 14-12.

Handbaliștii prim-divizionari ai Timișoarei au început cu dreptul cursa de prindere a locului secund în grupa patrulater a ocupantelor locurilor impare după returul sezonului regular, printr-o victorie în sala ”Constantin Jude”, victorie ce le dă speranțe în tentativa lor, iar de și mai mare importanță în acest sens este deplasarea de miercurea viitoare în sala ”Rapid”, la CSM București, care a pierdut astăzi pe litoral în disputa primelor două clasate în grupă, 28-23 (10-12) pentru liderul AHC Dobrogea Sud.

Zi așadar perfectă pentru alb-violeți, care și-au făcut o favoare pe propriul teren, completată prin rezultatul ce le-a surâs de la malul Mării Negre. Într-adevăr, constănțenii par a fi tot mai greu de prins în sprint spre câștigarea seriei și implicit intrarea în finala Ligii Zimbrilor, însă locul secund, deținut momentan de CSM București cu un avans de 4 puncte față de elevii lui Pero Milosevic, rămâne totuși accesibil.

Dunărenii au început mai bine deplasarea pe Bega, prin ”dubla” lui Radojkovic, ”Poli” replicând abia în minutul 4 prin Filip Marjanovic, de la 7 metri, iar tot sârbul a redus din handicap și peste încă un minut, replică la reușita lui Zarko Pejovic, după care Gabriel Bujor a fost și el precis de la 7 metri iar același Radojkovic a mai aplicat o ”dublă” gazdelor, 2-6 în minutul 10.

”Violeții” au înscris și de pe cealaltă extremă, prin Cîmpan, după care unul dintre ”tricolorii” trupei…

Continuarea aici

Leave A Reply

Your email address will not be published.