166 de noi statii de incarcare pentru masinile electrice in Bucuresti

Read Time:1 Minute, 5 Second

[ad_1]

Primarul general al capitalei,Nicușordan, a făcut anunțul:„Am depus cererea de finanțare, la Administrația Fondului pentru Mediu, în vederea instalării a 𝟭𝟲𝟲 𝗱𝗲 𝘀𝘁𝗮𝘁̦𝗶𝗶 𝗱𝗲 𝗿𝗲𝗶̂𝗻𝗰𝗮̆𝗿𝗰𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗺𝗮𝘀̦𝗶𝗻𝗶𝗹𝗲 𝗲𝗹𝗲𝗰𝘁𝗿𝗶𝗰𝗲, proiect pentru care am primit aprobarea consilierilor generali, la ultima ședință.

Cele 166 de stații, cu 332 de puncte de reîncărcare, vor fi montate în apropierea instituțiilor publice/imobilelor care sunt în proprietatea/administrarea municipiului București. O stație de reîncărcare va fi formată din minimum două puncte de reîncărcare.

Valoarea totală a proiectului „Dezvoltarea infrastructurii de reîncărcare pentru vehicule electrice și/sau hibrid plug-in în localități, prin instalarea de stații de reîncărcare cu putere normală” este de 11.522.269, 22 lei, inclusiv TVA, din care valoarea eligibilă – 9.955.754,60 lei, inclusiv TVA.

Cele 166 de stații de reîncărcare se vor adăuga celor 40 care urmează a fi amplasate potrivit unui protocol de colaborare existent între Administrația Străzilor și Compania Municipală Energetica Servicii București.

Prin stimularea utilizării vehiculelor electrice, contribuim la îmbunătățirea calității mediului, prin reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, și dezvoltăm transportul ecologic”.

Articolul 166 de noi statii de incarcare pentru masinile electrice in Bucuresti apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post Achizitii de 2 milioane lei la Muzeul National de Arta Contemporana a Romaniei
Next post Afumati, Ganeasa si Snagov- retele moderne de apa si canalizare! Au fost semnate contractele!
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept