16 amenzi in valoare de 24.000 lei date comerciantilor din Piata Obor

Read Time:42 Second

[ad_1]

Vineri, Poliția Locală a verificat comercianții din Piața Obor cu profil de alimentație publică – de la etajul 1. 16 dintre aceștia au fost amendați. Cei în cauză fie nu aveau autorizație, fie lucrau cu personal necalificat în domeniu.

Amenzile se ridică la valoarea de 24.000 lei, iar agenții economici sunt obligați de lege să ia măsurile de remediere de urgență.

Este important să știți ca Poliția Locală demarează astfel de acțiuni pentru protejarea sănătății populației, în limitele atribuțiilor pe care le are conferite expres prin lege. În cazul în care acestea sunt depășite, polițiștii locali sesizează neregulile autorităților competente, cum ar fi Registrul Comerțului, ANPC sau ANAF.

Articolul 16 amenzi in valoare de 24.000 lei date comerciantilor din Piata Obor apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %
Previous post PRAHOVA: Un roman si un italian depistati in zona montana „captusiti” cu….”diamantele Pamantului”, in greutate de 1,65 kilograme
Next post Topul National al Firmelor Private din Romania, la editie jubiliara
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners. View more
Accept